Σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, κάθε ιδιώτης και φυσικό πρόσωπο, χρειάζεται τη βοήθεια, τις γνώσεις, την εμπειρία αλλά και τη διορατικότητα αξιόπιστων φορολογικών συμβούλων.

“Αυτό σας προσφέρει το έμπειρο προσωπικό του Office4you, αναλαμβάνοντας σε συνέπεια και επαγγελματισμό να διαφυλάξει τα συμφέροντά κάθε πολίτη που πολλές φορές καλείται να αντιμετωπίσει ολομόναχος μία σειρά φορολογικών θεμάτων και προβλημάτων.”

Μέσα από ένα σύνολο υπηρεσιών με σύγχρονη προσέγγιση, το Office4you σας προσφέρει εκείνες τις λύσεις που θέλετε αλλά και εκείνες που ίσως να αγνοείτε πως υπάρχουν για την περίπτωση σας.

1. Συνταξιοδοτικά

Αναλαμβάνουμε τις διαδικασίες διεκπεραίωσης της σύνταξης σας. Από το αρχικό στάδιο της συγκέντρωσης και υποβολής των δικαιολογητικών, σας ενημερώνουμε για την πορεία της αίτησης σας, διεκπεραιώνοντας τις ενδιάμεσες εργασίες που απαιτούνται:

  • Καταμέτρηση των ενσήμων
  • Γνωστοποίηση των προϋποθέσεων για συνταξιοδότηση
  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες για συνταξιοδότηση ή μη
  • Συγκέντρωση και υποβολή των δικαιολογητικών
  • Υποβολή αιτήσεων για κύρια και επικουρική σύνταξη
  • Ενημέρωση για την πορεία της αίτησης, έως την λήψη της σύνταξης

2. Ρυθμίσεις Χρεών

Προσδιορίζουμε επακριβώς τα ποσά των χρεών σας και σας υποδεικνύουμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την αποπληρωμή τους. Στο Office4you έχουμε τις γνώσεις και την εμπειρία ώστε να σας βοηθήσουμε ως προς την επίτευξη μιας σωστής και ρεαλιστικής λύσης που θα σας επιτρέψει να ανταποκριθείτε με συνέπεια και ασφάλεια στις υποχρεώσεις σας.

3. Διαδικασία υπαγωγής στο “ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ” για υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Μετά από εκτενή ανάλυση και μελέτη του συνόλου των οφειλών σας, σας προτείνουμε τη βέλτιστη πολιτική που θα πρέπει να ακολουθηθεί από την πλευρά σας, προκειμένου να προβείτε σε διακανονισμό των οφειλών σας.

Ο νόμος 3869/10 ή πιο γνωστός ως «νόμος Κατσέλη», προσφέρει μια σειρά από ευνοϊκές ρυθμίσεις, οι οποίες όμως δεν είναι πάντα πανάκεια για όλες τις περιπτώσεις. Θα πρέπει λοιπόν να γίνει μελέτη της κάθε περίπτωσης ξεχωριστά και στη συνέχεια να προταθεί η βέλτιστη κάθε φορά πρόταση, που θα αφορά και θα είναι η ιδανική για την περίπτωσή σας.

4. Θέματα Ακίνητης Περιουσίας

Αμετακίνητη από την αρχή της στενής παρακολούθησης όλων των συνεχών αλλαγών στη φορολόγηση της ακίνητης περιουσία, το Office4you αναλαμβάνει να σας βγάλει εύκολα, γρήγορα και σωστά από το λαβύρινθο των εντύπων Ε9, του ΕΝΦΙΑ, του κτηματολογίου αλλά και όλων των συνεπακόλουθων εκκαθαριστικών δηλώσεων που καλείστε να υποβάλλετε.

5. Κάτοικοι Εξωτερικού

H Εταιρεία μας αναλαμβάνει την διεκπεραίωση φορολογικών υποθέσεων ομογενών και κατοίκων εξωτερικού με οικονομικά συμφέροντα στην Ελλάδα ενδεικτικά παραδείγματα:

  • Μεταφορά στη ΔΟΥ κατοίκων εξωτερικού
  • Δηλώσεις εισοδήματος
  • Ενημέρωση για νέες αποφάσεις
  • Δήλωση ακίνητης περιουσίας (Ε9)
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική απορρήτου.