Ενέργεια

Εξοικονομήσετε έως και 36%
στο λογαριασμό του ηλεκτρικού σας ρεύματος στο σπίτι
και έως 42% στην επιχείρησή σας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Ηλεκτρικό Ρεύμα για το σπίτι
Εξοικονόμηση στον λογαριασμό
έως και 36%
Ηλεκτρικό Ρεύμα για την επιχείρηση
Εξοικονόμηση στον λογαριασμό
έως και 42%
Office4you - Electron Power

H εταιρία Office4you σε συνεργασία για τoν Νομό Λέσβου με την εταιρία Electron Power η οποία αποτελεί τον εμπορικό βραχίονα της ΗΡΩΝ , αναπτύσσουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα ενέργειας αυτής στους τελικούς καταναλωτές. Ο Ηρών που δραστηριοποιείται στους τομείς της Παραγωγής, Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής ενέργειας, προμηθεύει ηλεκτρικό ρεύμα σε κατοικίες, Επιχειρήσεις και Βιομηχανίες Χαμηλής και Μέσης Τάσης, με τα καλύτερα και ανταγωνιστικότερα προγράμματα της Αγοράς.

Πολιτική ποιότητας της εταιρίας μας, είναι ο πελατοκεντρικός χαρακτήρας της, με βασικό άξονα την εξυπηρέτηση των πελατών της από το επίπεδο της προσφοράς, της υλοποίησης και της συνεργασίας.

ΡΑΕ είναι η εποπτεύουσα αρχή στον τομέα της προμήθειας ενεργειακών προϊόντων, κάθε καταναλωτής μπορεί να απευθύνεται στη ΡΑΕ σχετικά με θέματα συναφή με τη διαδικασία προμήθειας ενεργειακών προϊόντων, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική απορρήτου.