04 Φεβ
Ανάπτυξη
Way Cup: Ο καλύτερος καφές στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Way Cup: Ο καλύτερος καφές στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Εδώ και  ένα χρόνο το «Way cup» μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην Προκυμαία της πόλης της Μυτιλήνης – ανάμεσα στις νεανικές καφετέριες και στην κεντρική Πύλη του λιμανιού.

Διακοσμημένο με χαρακτήρα…σου φτιάχνει τη διάθεση με τα γήινα χρώματα που υπάρχουν τριγύρω, τα καδράκια στους τοίχους και την μεγάλη μπάρα με νοστιμιές για τις πρωινές και μεσημεριανές λιγούρες!

Αρχίζει την μέρα του από νωρίς το πρωί με τους πιο γευστικούς ιταλικούς καφέδες, φυσικούς χυμούς από ολόφρεσκα φρούτα εποχής, γλυκύτατες σοκολάτες, ζεστό περιβάλλον, ειλικρινή χαμόγελα και φυσικά τα πιο μυρωδάτα και εκλεκτά προϊόντα.

Ο κατάλογος του “Way Cup” βέβαια, δεν τελειώνει εδώ, καθώς είναι πλήρως ενημερωμένος και ανανεώνεται τακτικά προσφέροντάς μας αμέτρητες γευστικές αλμυρές και γλυκές επιλογές όπως για παράδειγμα: σφολιάτες, club sandwich, ομελέτες, σαλάτες, κουλούρια, χειροποίητες μπάρες δημητριακών, αλλά και γλυκές τορτίγιες με σοκολάτα, μπισκότο, φρούτα και δημητριακά!

Επίσης, το μενού περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα ζεστών και κρύων ροφημάτων.

Το εσωτερικό του «Way Cup» έχει τον τρόπο να κλέβει την παράσταση και για αυτό το κοινό του δεν το αλλάζει με τίποτα.

Οι μεγάλες τζαμαρίες του επιτρέπουν το απερίσπαστο χάζι στην κίνηση του Λιμανιού της Μυτιλήνης, ενώ στα εξωτερικά του τραπεζάκια που απλώνονται το καλοκαίρι στο πεζοδρόμιο, συναντιούνται άπαντες …  για να απολαύσουν τον καφέ τους , την τυρόπιτα τους ,την κρέπα τους … !

 

Το πάντα χαμογελαστό και εξυπηρετικό προσωπικό του καταστήματος είναι από νωρίς το πρωί εκεί για να υποδεχθεί τους πελάτες που έχουν να λένε για την θετική αύρα του μαγαζιού και φυσικά να κάνουν λόγο για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα του “Way Cup”. Εδώ θα γευθείς σίγουρα έναν από τους πιο γευστικούς καφέδες της Μυτιλήνης!

Μην χάσεις την ευκαιρία να το επισκεφτείς!

 

Διεύθυνση: Τζέιμς Αρίσταρχου 1 , Μυτιλήνη

Τηλέφωνο: 2251 040063

Facebook: https://www.facebook.com/WAY CUP /

Fagi.gr: https://www.fagi.gr/eshops/waycup/

 

Παροχή υπηρεσιών που ανταποκρίνονται όχι μόνο στις ανάγκες του σήμερα, αλλά και σε μελλοντικές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
06 Μαρ

Φορολογικές δηλώσεις 2024: Πότε ξεκινούν – Ποιοι θα δουν φορολοεαφρύνσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
27 Φεβ

Οι Φορολογικές αλλαγές στη Βραχυχρόνια μίσθωση για το 2024. Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
19 Οκτ

Πρόγραμμα επιχειρηματικότητας ηλικίας 30-55 ετών της ΔΥΠΑ – ΟΑΕΔ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ