05 Μαρ
Επιχειρήσεις
Room Accessories! Θα συναρπάσει τον αντρικό πληθυσμό!

Room Accessories! Θα συναρπάσει τον αντρικό πληθυσμό!

Είναι αλήθεια πως οι άνδρες δεν έχουν πολλές επιλογές για αξεσουάρ. Δεν έχουν την δυνατότητα που έχουν οι γυναίκες να μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία τι θα διακοσμεί το ντύσιμό τους. Οι επιλογές είναι αρκετά περιορισμένες.Η σωστή χρήση των αξεσουάρ είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι ένας άνδρας ξέρει να ντύνεται.

Αν ανήκεις σε όσους δεν έχουν αρκετές γνώσεις πάνω στο στυλ και τη μόδα, το Room Accessories θα σε κατατοπίσει πλήρως, ώστε να αγοράσεις όλα όσα χρειάζεσαι για να ενισχύσεις την εικόνα σου.Είναι  ο απόλυτος οδηγός του ανδρικού στιλ, που θα απογειώσει την γκαρνταρόμπα σου μέσα από αμέτρητες επιλογές αξεσουάρ.

Ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στην ανδρική μόδα το οποίο οι ιδιοκτήτες τους αν και «Νέοι» της εμπορικής Αγοράς της Ερμού της Μυτιλήνης (Βασίλης Μαραγκός και Στρατής Αχλάδας) έχουν ήδη μια επιτυχημένη παρουσία με το Metropolis και το MODS ,γνωρίζοντας τις ανάγκες του άνδρα!

Ο Βασίλης με τον Στρατή μας αναλύουν τα «must» αξεσουάρ

που όλοι οι άνδρες πρέπει να έχουν!

Δερμάτινο σακ βουαγιάζ

Για σένα που είσαι εκδρομικός τύπος και σου αρέσουν οι εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου, ένα δερμάτινο σακ βουαγιάζ είναι μια καλή επένδυση. Χρειάζεσαι μια μικρή βαλίτσα που χωράει τα απαραίτητα ρούχα και πράγματα για μια διήμερη διανυκτέρευση σε έναν κοντινό προορισμό, η οποία αντέχει στις “κακουχίες” και τη συχνή χρήση.

Ρολόι χειρός

Όλοι οι άνδρες πρέπει να έχουν ένα καλό ρολόι χειρός, καθώς αποτελεί ένα από τα πιο κομψά αξεσουάρ. Είναι χρήσιμο, για να μην ξεκλειδώνεις το κινητό σου κάθε φορά που θέλεις να δεις τι ώρα είναι και ακόμα, είναι όμορφο οπτικά και δίνει πόντους στην εμφάνισή σου.

Δερμάτινη ζώνη

Μια δερμάτινη ζώνη δεν κρατά μόνο το παντελόνι σου στη θέση του, αλλά μπορεί να αναβαθμίσει ένα απλό look σε κομψό. Τα δερμάτινα προϊόντα είναι σκληρά και αντέχουν στο χρόνο. Μπορεί να είναι ακριβά, αλλά δε χρειάζεται να τα ανανεώνεις κάθε νέα σεζόν.

 

Δερμάτινο πορτοφόλι

Ένα δερμάτινο πορτοφόλι μπορεί να ανεβάσει το στάτους σου, ακόμα και αν δεν είναι φουσκωμένο από τα χαρτονομίσματα. Αξίζει να αγοράσεις ένα δερμάτινο πορτοφόλι, το οποίο θα κρατήσει για αρκετά χρόνια χωρίς να φθαρεί.

Γραβάτα και παπιγιόν

Μπορεί να μη φορούν πολλοί γραβάτα και παπιγιόν , όμως είναι ένας ωραίος τρόπος να ξεχωρίζεις από τη μάζα σε μια επίσημη εμφάνιση. Παραπέμπει σε μια παλιά εποχή, όπου επικρατούσαν η κομψότητα και οι καλοί τρόποι.

 

Mανικετόκουμπα

Τα μανικετόκουμπα είναι ένα αξεσουάρ του παρελθόντος, που με την πάροδο του χρόνου έχασαν τη δημοφιλία τους. Ωστόσο είναι ένα κομψό αξεσουάρ, που πιστεύουμε ότι μπορεί να δώσει μια δόση ιδιαιτερότητας στο στυλ σου.

Καπέλα – Μπαντάνες

Ένα αξεσουάρ απαραίτητο για τους καλοκαιρινούς μήνες και με το οποίο μπορεί να διαμορφώσεις ένα προσωπικό- αθλητικό και casual στυλ.

Kασκόλ

Το κασκόλ μπορεί να δώσει χρώμα στο μουντό χειμωνιάτικο ντύσιμό σου, εκτός από το να σε προστατεύσει από το κρύο.

Δερμάτινα γάντια

Τα γάντια είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να αντέξει κανείς το δριμύ ψύχος. Τα δερμάτινα γάντια δε φεύγουν ποτέ από τη μόδα, έχουν μεγάλη διάρκεια και προστατεύουν τα χέρια σου από το κρύο.

Γυαλιά ηλίου

Τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητα τόσο το καλοκαίρι, όσο και το χειμώνα, καθώς η αντηλιά είναι ενοχλητική. Δοκίμασε ό,τι σου αρέσει και ανάλογα με το ποιο σχέδιο ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπό σου, αγόρασε το καλύτερο για σένα.

Το κατάστημα βρίσκεται στην Ερμού και Πιττακού γωνία και θα σας συναρπάσει!

Βασίλη και Στρατή καλές δουλειές και από εμάς!


 

Παροχή υπηρεσιών που ανταποκρίνονται όχι μόνο στις ανάγκες του σήμερα, αλλά και σε μελλοντικές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
06 Μαρ

Φορολογικές δηλώσεις 2024: Πότε ξεκινούν – Ποιοι θα δουν φορολοεαφρύνσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
27 Φεβ

Οι Φορολογικές αλλαγές στη Βραχυχρόνια μίσθωση για το 2024. Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
19 Οκτ

Πρόγραμμα επιχειρηματικότητας ηλικίας 30-55 ετών της ΔΥΠΑ – ΟΑΕΔ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ