23 Δεκ
Επιδόματα
Κατασκευή e-shop με 100% επιδότηση ΕΣΠΑ

Κατασκευή e-shop με 100% επιδότηση ΕΣΠΑ

Νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω του ΕΣΠΑ, το οποίο θα επιδοτεί τη δημιουργία e-shop για τα καταστήματα λιανικής πώλησης, αναμένεται στο τέλος του μήνα με προϋπολογισμό 80 εκατ. ευρώ.

Το πρόγραμμα θα χρηματοδοτεί 100% τη δαπάνη για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος και θα αφορά αποκλειστικά στο λιανεμπόριο. Το μέγιστο ποσό επιχορήγησης μιας επιχείρησης για όλη τη δαπάνη θα φτάνει μέχρι τα 5.000 ευρώ.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι μέρος της δράσης «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων», στην οποία μπορούν να υποβάλλονται αιτήσεις χρηματοδότησης έως την 31η Ιανουαρίου 2021.

Η κατασκευή e-shop και ιστοσελίδας κρίνεται απαραίτητη περισσότερο από ποτέ για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας ενώ παράλληλα λειτουργεί ως σημείο αναφοράς για την επιχείρησή σας, προκειμένου ο πελάτης να μπορέσει να ενημερωθεί για το τι προσφέρετε και να επικοινωνήσει μαζί σας. Εξάλλου, η πανδημία του κορονοϊού απέδειξε πρόσφατα πόσο σημαντική είναι η digital παρουσία καθώς οι επιχειρήσεις που ήταν πιο ψηφιακά ώριμες μπόρεσαν να ανταποκριθούν καλύτερα και να προσαρμοστούν ταχύτερα στις απαιτήσεις της νέας πραγματικότητας και να βγουν λιγότερο ζημιωμένες από την κρίση της πανδημίας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, δωρεάν προ αξιολόγηση καθώς και ενημέρωση για την συλλογή των απαραίτητων δικαιολογητικών μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Office4you στα τηλ 2251034460 , 2251055625 ή στο espa@office4you.gr.

Παροχή υπηρεσιών που ανταποκρίνονται όχι μόνο στις ανάγκες του σήμερα, αλλά και σε μελλοντικές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
06 Μαρ

Φορολογικές δηλώσεις 2024: Πότε ξεκινούν – Ποιοι θα δουν φορολοεαφρύνσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
27 Φεβ

Οι Φορολογικές αλλαγές στη Βραχυχρόνια μίσθωση για το 2024. Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
19 Οκτ

Πρόγραμμα επιχειρηματικότητας ηλικίας 30-55 ετών της ΔΥΠΑ – ΟΑΕΔ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ