28 Μαρ
Ασφάλεια
H ERGO Ασφαλιστική ο Μεγάλος Χορηγός του 7ου Ημιμαραθώνιου της Αθήνας

H ERGO Ασφαλιστική ο Μεγάλος Χορηγός του 7ου Ημιμαραθώνιου της Αθήνας

Η ERGO Ασφαλιστική υποστήριξε ως Μεγάλος Χορηγός τον 7ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Αθήνας και την Περιφέρεια Αττικής. Περισσότεροι από 22.000 δρομείς πλημμύρισαν τους δρόμους της Αθήνας και η ΕRGO ήταν εκεί ως Μεγάλος Χορηγός για να παράσχει τις ασφαλιστικές της υπηρεσίες και να προστατεύσει το σύνολο των συμμετεχόντων από τον κίνδυνο ατυχήματος κατά τη διάρκεια των Αγώνων. 

Άνθρωποι κάθε ηλικίας από ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό, πέρασαν τη γραμμή του τερματισμού μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Λίγο πριν τις 9.00 όλοι ήταν στις θέσεις τους για τη στιγμή της εκκίνησης, την οποία έδωσαν ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κος Κώστας Παναγόπουλος, ο Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών και Μέλος του ΔΣ της ERGO κος Στάθης Τσαούσης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Αττικής κος Σπύρος Πάντζας.

Η Εταιρεία είχε έντονη παρουσία τόσο στην αφετηρία όσο και κατά μήκος όλης της αγωνιστικής διαδρομής με μεγάλη ομάδα εμψυχωτών που ενθάρρυνε και υποστήριζε όλους τους δρομείς σε κάθε τους βήμα, μέχρι τον τερματισμό. Παράλληλα, έδωσε δυναμικό “παρών” και στο αγωνιστικό μέρος της διοργάνωσης με τη μεγαλύτερη ERGO Running Team που είχε ποτέ, η οποία αποτελείτο από 325 εργαζόμενους και συνεργάτες της εταιρείας.

Η ERGO Ασφαλιστική, ενισχύει το σύνολο των αγώνων δρόμου που αυτός διοργανώνει. Όπως επεσήμανε κατά την απονομή των μεταλλίων στους πρώτους ο Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών και Μέλος του ΔΣ κ. Στάθης Τσαούσης: “ η ERGO Ασφαλιστική είναι η Νο 1 εταιρεία Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα με βάση τα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα. Αυτή η ηγετική θέση μας δημιουργεί μεγαλύτερη ευθύνη απέναντι στην ελληνική κοινωνία. Στηρίζοντας τη διεξαγωγή του Ημιμαραθωνίου, αποδεικνύουμε έμπρακτα την πίστη μας στις αξίες του αθλητισμού, στη συλλογικότητα και στο ευ αγωνίζεσθαι. Κυρίως, όμως, εκφράζουμε και επιβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας να βρισκόμαστε πάντα δίπλα στους ανθρώπους που προσπαθούν, σε αυτούς που θέτουν φιλόδοξους στόχους και με διάρκεια. Κατανοούμε τις ανάγκες τους, μοιραζόμαστε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και στεκόμαστε στο πλευρό όσων προσπαθούν να πραγματοποιήσουν το δικό τους ΕΡΓΟ.”

Μετά τον τερματισμό, όλη η “ομάδα ERGO”, δρομείς και εμψυχωτές, παρουσία στελεχών της Διοίκησης, συναντήθηκε για χαλάρωση και “διατροφική αποσυμπίεση” σε ειδικά διαμορφωμένο για αυτούς πολυχώρο.

Πηγή: https://www.asfalisinet.gr

Παροχή υπηρεσιών που ανταποκρίνονται όχι μόνο στις ανάγκες του σήμερα, αλλά και σε μελλοντικές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
06 Μαρ

Φορολογικές δηλώσεις 2024: Πότε ξεκινούν – Ποιοι θα δουν φορολοεαφρύνσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
27 Φεβ

Οι Φορολογικές αλλαγές στη Βραχυχρόνια μίσθωση για το 2024. Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
19 Οκτ

Πρόγραμμα επιχειρηματικότητας ηλικίας 30-55 ετών της ΔΥΠΑ – ΟΑΕΔ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ