31 Ιαν
Ανάπτυξη
Η ERGO Ασφαλιστική ξεπέρασε τους στόχους της!

Η ERGO Ασφαλιστική ξεπέρασε τους στόχους της!

Για μια ακόμη χρονιά το «έργο» των ανθρώπων της ERGO Ασφαλιστικής ήταν πλούσιο, δημιουργικό και επιτυχημένο καθώς είχε σαν αποτέλεσμα η εταιρεία να κλείσει σε επίπεδα υψηλότερα από τους στόχους που είχαν τεθεί.  

Το 2018, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζει το nextdeal.gr, η συνολική παραγωγή ασφαλίστρων της ERGO Ασφαλιστικής ανήλθε στο ποσό των 238,856 εκατ. ευρώ έναντι στόχου 237 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με εκτιμήσεις της αγοράς, η ERGO καταλαμβάνει την πρώτη θέση στη χώρα στην παραγωγή γενικών ασφαλίσεων, καθώς η παραγωγή της στους κλάδους ζημιών ξεπέρασε τα 200 εκατ. ευρώ.

Το 2018 ήταν ένα έτος γεμάτο προκλήσεις για την ERGO η οποία εκτός του ότι είχε να αντιμετωπίσει την γενικότερη στασιμότητα της αγορά, είχε και ένα δύσκολο καθήκον να αφομοιώσει μια πολύ μεγάλη συγχώνευση. Δεν πρέπει να υποτιμάται το γεγονός ότι η νέα ERGO Ασφαλιστική προέκυψε στις αρχές του 2018,  μετά την συγχώνευση τριών εταιρειών  των «ERGO Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρεία Ζημιών», «ΑΓΡΟΤΙΚΗ Ασφαλιστική Ανώνυμη Εταιρεία» και «ERGO Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρεία Ζωής».

Για την ERGO το 2018 ήταν μια δύσκολη αλλά και επιτυχημένη χρονιά, καθώς οι δυσκολίες και οι προκλήσεις συνοδεύθηκαν από σημαντικά επιτεύγματα, όπως η ολοκλήρωση της απόλυτα επιτυχούς συγχώνευσης με την ΑΤΕ Ασφαλιστική και η επέκταση της αποκλειστικής συνεργασίας με την Τράπεζα Πειραιώς μέχρι και το έτος 2030, ανέφερε πρόσφατα σε ένα σύντομο απολογισμό προς το προσωπικό της εταιρείας ο κ. Θεόδωρος Κοκάλας, Διευθύνων Σύμβουλος της ERGO.

Παράλληλα, το 2018 συνοδεύθηκε και από πρωτότυπες πρωτοβουλίες που ενισχύουν την ασφαλιστική συνείδηση όπως είναι η σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο, «Ένα Έργο, μια ιστορία», που κατάφερε να «κερδίσει» το τηλεοπτικό κοινό και να αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια.

Με την σειρά αυτή η ERGO, ανέδειξε και επιβράβευσε το έργο 12 καθημερινών, αλλά ξεχωριστών ανθρώπων, οι οποίοι υπερβαίνοντας τα καθιερωμένα, καταφέρνουν να κάνουν τη διαφορά στη ζωή συνανθρώπων μας με το έργο τους. Η επικοινωνιακή αυτή ενέργεια αποτελεί εξέλιξη της εταιρικής καμπάνιας «Ανθρώπων Έργα», και μέσα από αυτήν, η υπόσχεσή της εταιρείας «έργο μας να διατηρήσουμε το έργο σου σταθερό» γίνεται πράξη σύμφωνα με τον κ. Στάθη Τσαούση, Διευθυντή Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών και Μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας.

Το 2019 θα είναι για την ERGO Ασφαλιστική μια χρονιά επενδύσεων στην νέα ψηφιακή εποχή, μια χρονιά ενίσχυσης των δεσμών της με το πολύ μεγάλο δίκτυο ασφαλιστικών διαμεσολαβητών που στηρίζει την ανάπτυξη της. Θα είναι μια χρονιά που θα συνεχιστούν οι προσπάθειες όλων των ανθρώπων της εταιρείας με στόχο τη διατήρηση της κερδοφόρου ανάπτυξης και την περαιτέρω ενίσχυση της πελατοκεντρικότητας, προκειμένου να διατηρηθεί στις κορυφαίες θέσεις της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

Η ERGO Ασφαλιστική συνεργάζεται με περισσότερους από 2.800 καταξιωμένους και ενεργούς ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές , καθώς και με την Τράπεζα Πειραιώς ενώ την εμπιστεύονται περισσότεροι από 900.000 Έλληνες πολίτες, σύμφωνα με τον κ. Δημήτρη Χατζηπαναγιώτου, Γενικό Διευθυντή και Μέλος των Δ.Σ. των εταιρειών του ομίλου ERGO στην Ελλάδα. Παράλληλα, αποτελεί ένα επίλεκτο μέλος μιας εκ των ισχυρότερων ασφαλιστικών οικογενειών της Ευρώπης του γερμανικού Ομίλου ERGO, ο οποίος με την σειρά του είναι o ασφαλιστικός βραχίονας της μεγαλύτερης αντασφαλιστικής εταιρείας του κόσμου της Munich Re. Η ERGO Ασφαλιστική έχει μια και μόνη αποστολή, να προστατεύει των «ανθρώπων έργο» και το πράττει αυτό με συνέπεια όπως απέδειξε και στην περίπτωση της μεγαλύτερης ζημιάς που εκλήθη ποτέ να διαχειριστεί η ελληνική ασφαλιστική αγορά αυτή της Sunlight (πάνω από 60 εκατ. ευρώ) στην οποία ήταν leader ασφαλιστής με 25% συμμετοχή!

Πηγή :www.nextdeal.gr

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να γνωρίσετε την μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτουμε καλύπτοντας κάθε ανάγκη σας στους ασφαλιστικούς τομείς: ζωής, υγείας, σύνταξης, αποταμίευσης, επένδυσης και ασφάλισης περιουσίας.

Μπεκίρη Πηνελόπη -Ασφαλιστικός Πράκτορας

Παροχή υπηρεσιών που ανταποκρίνονται όχι μόνο στις ανάγκες του σήμερα, αλλά και σε μελλοντικές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
06 Μαρ

Φορολογικές δηλώσεις 2024: Πότε ξεκινούν – Ποιοι θα δουν φορολοεαφρύνσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
27 Φεβ

Οι Φορολογικές αλλαγές στη Βραχυχρόνια μίσθωση για το 2024. Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
19 Οκτ

Πρόγραμμα επιχειρηματικότητας ηλικίας 30-55 ετών της ΔΥΠΑ – ΟΑΕΔ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ