08 Απρ
Ανάπτυξη
Η παράνοια της επένδυσης στο Ελληνικό [video]

Η παράνοια της επένδυσης στο Ελληνικό [video]

Ο αστικός μύθος περί του ύψους των κτιρίων και της Ακρόπολης!

Η αλήθεια βρίσκεται πάντα κάπου στη μέση και – δυστυχώς ή ευτυχώς– έχουν και οι δύο πλευρές και δίκιο και άδικο ταυτόχρονα. Με αφορμή την «συμβιβαστική» λύση του ΚΑΣ για το Ελληνικό και όλα όσα γράφονται και λέγονται αυτές τις μέρες θέλω να μοιραστώ τη δική μου οπτική γωνία.

Τα τελευταία χρόνια ζούμε πολλές καταστάσεις παράνοιας σε όλα τα επίπεδα στην Ελλάδα. Πριν σας παραπέμψω στο βίντεο για να δείτε τη συνέχεια θέλω να μοιραστώ μαζί σας μία ιστορία με ένα βατράχι…

«Τα τελευταία χρόνια ζούμε πολλές καταστάσεις παράνοιας σε όλα τα επίπεδα στην Ελλάδα

Ένα βατράχι τοποθετείται σε ένα δοχείο με νερό. Το νερό βράζει. Όπως είναι αναμενόμενο, το βατράχι αμέσως πηδά έξω από το νερό. Ακόμα κι αν το νερό στο δοχείο είναι λίγο και η στάθμη του χαμηλή, το βατράχι πηδά όσο πιο βίαια μπορεί και βγαίνει από το δοχείο.

Το ίδιο βατράχι τοποθετείται σε ένα δοχείο με νερό. Αυτή τη φορά, η θερμοκρασία του νερού είναι ευχάριστη. Το βατράχι ξαπλώνει ευτυχισμένο, απολαμβάνοντας την εμπειρία. Το νερό στο δοχείο θερμαίνεται σταδιακά. Υπάρχουν στιγμές που το βατράχι ενοχλείται, αλλά δεν παρουσιάζει καμιά έντονη αντίδραση. Εγκλιματίζεται. Κάποια στιγμή το νερό αρχίζει να βράζει, οπότε και είναι πολύ αργά για το βατράχι να πηδήξει έξω το νερό. Ακινητοποιείται. Και το βατράχι βράζει… Ζωντανό.

Κάπως έτσι θα παρομοίαζα την ελληνική κοινωνία τα τελευταία χρόνια. Όσον αφορά τα περίφημα ψηλά κτίρια, όπως εξηγώ και στο βίντεο, έχει φτάσει η ώρα να δούμε σοβαρά και συνολικά το ζήτημα των ψηλών κτιρίων και όχι περιστασιακά μέσα από τα όποια συμφέροντα, τους όποιους αλτρουισμούς, την όποια καταστροφολογία και το όποιο πολιτικό πρίσμα.

πηγή: epixeiro.gr

Παροχή υπηρεσιών που ανταποκρίνονται όχι μόνο στις ανάγκες του σήμερα, αλλά και σε μελλοντικές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
06 Μαρ

Φορολογικές δηλώσεις 2024: Πότε ξεκινούν – Ποιοι θα δουν φορολοεαφρύνσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
27 Φεβ

Οι Φορολογικές αλλαγές στη Βραχυχρόνια μίσθωση για το 2024. Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
19 Οκτ

Πρόγραμμα επιχειρηματικότητας ηλικίας 30-55 ετών της ΔΥΠΑ – ΟΑΕΔ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ