01 Μαρ
Ανάπτυξη
Είστε επαγγελματίας και θέλετε άμεση ενημέρωση για την πορεία της επιχείρησης σας;Τώρα μπορείτε να την έχετε μαζί μας και…online!

Είστε επαγγελματίας και θέλετε άμεση ενημέρωση για την πορεία της επιχείρησης σας;Τώρα μπορείτε να την έχετε μαζί μας και…online!

Η νέα γενιά της επιχείρησης σας έφτασε !

Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι μία επιχείρηση είτε είναι μεγάλη ,είτε μικρή και οικογενειακή θα πρέπει να συμβαδίζει με την ψηφιακή εποχή .

Τι έχουν ανάγκη σήμερα οι επιχειρήσεις; Την ψηφιακή μετάβαση ή την ολική στη σύγχρονη πραγματικότητα;

Η αλήθεια είναι ότι στη digital εποχή που διανύουμε ο όρος ψηφιακή μετάβαση ή ψηφιακός μετασχηματισμός φαίνεται να επικρατεί. Είναι όμως η σωστή επιλογή για τις επιχειρήσεις; Η τεχνολογία παρέχει αξία από μόνη της; Ή μόνο όταν προέρχεται από την επιχειρηματική δραστηριότητα που εξασκείται με διαφορετικό τρόπο;

Κάθε σύγχρονη εταιρεία είναι σημαντικό να εστιάζει στη διαμόρφωση στρατηγικής τέτοιας, που να ενεργοποιείται μέσα από ψηφιακή προσέγγιση.

Άρα ο στόχος δεν είναι ο ψηφιακός μετασχηματισμός, αλλά η διαμόρφωση στρατηγικής που να βασίζεται σε ψηφιακό μετασχηματισμό. Μιλάμε επομένως για συνολικό μετασχηματισμό, σε επίπεδο δομών, λειτουργίας και εμπειρίας.


Είστε επαγγελματίας και θέλετε να έχετε άμεση ενημέρωση της επιχείρησης σας για την πορεία των Φόρων, των Πωλήσεων, των Εξόδων και άλλων Οικονομικών Δεικτών;

ΤΩΡΑ μπορείτε με το Office4you Reporting !

Για το Office4you η digital εποχή έφτασε και σας την προσφέρουμε εντελώς δωρεάν!

 

Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Δηλώσεων

Μπορείτε μόνοι σας, χωρίς κόπο, να έχετε πρόσβαση σε όλα τα έντυπα που σας αφορούν (π.χ. Ε9, εκκαθαριστικά, φορολογικές δηλώσεις κλπ)

Στοιχεία Δόσεων & Οφειλών

Πλέον έχετε την αναλυτική εικόνα των υποχρεώσεών σας και των οφειλών σας (σε δόσεις ή εφάπαξ) προς το Δημόσιο.Εφορία, εισφορές ΙΚΑ & ΕΦΚΑ κλπ με όλα τα απαραίτητα στοιχεία (όπως π.χ. προθεσμία πληρωμής, ταυτότητες οφειλών κλπ) για την αποπληρωμή τους.

Καταχώρηση Δαπανών

Δίνουμε τη δυνατότητα να καταχωρήσετε τις δαπάνες οι ίδιοι (όπως π.χ. ΔΕΗ, τηλεφωνία, καύσιμα κλπ) και να δείτε τα δεδομένα απευθείας μέσα στη Λογιστική σου εφαρμογή!

Ανταλλαγή

Απλοποιούμε τον τρόπο που στέλνουμε ή λαμβάνουμε αρχεία χρησιμοποιώντας την εφαρμογή μας ως πύλη επικοινωνίας.

Καρτέλες Πελατών/Προμηθευτών

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να έχετε συγκεντρωτικά τα στοιχεία των συναλλαγών σας για όλους τους πελάτες ή τους προμηθευτές σας.

 

Οικονομική Εικόνα Επιχείρησης

Σας παρέχουμε οικονομική πληροφόρηση και πρόσβαση 24/7 στα βασικά οικονομικά στοιχεία της επιχείρησής σας με δεδομένα που ενημερώνονται αυτόματα σε πραγματικό χρόνο.

Στοιχεία Συναλλαγών

Έχετε πρόσβαση στις συναλλαγές σας.Θα μπορείτε να αναζητήσετε,να προβάλετε ή ακόμα και να εξάγετε σε αρχείο Excel τις συναλλαγές των εσόδων ή και των εξόδων της επιχείρησης σας.

Πίνακας Εργαζομένων & Υπόλοιπα Αδειών

Όσες επιχειρήσεις απασχολούν προσωπικό χρειάζονται πολλές φορές να έχουν πρόσβαση στα στοιχεία της καρτέλας τους, τα υπόλοιπα αδειών τους ή ακόμα και την ιστορικότητα του μισθού τους.Τώρα την έχετε 24/7!

Στοιχεία Μισθοδοτικών Καταστάσεων

Ένα ακόμα βασικό κομμάτι πληροφόρησης για τους εργοδότες είναι οι Μισθοδοτικές Καταστάσεις. Με την εφαρμογή που σας παρέχουμε σας δίνουμε εύκολη και άμεση πρόσβαση σε όποια Μισθοδοτική Περίοδο επιθυμείτε.

Mobile για Πρόσβαση από παντού!

Mobile εφαρμογή ηλεκτρονικών υποβολών.Το σημαντικότερο είναι ότι όλα αυτά τα έχεις ανά πάσα στιγμή, όπου και αν βρίσκεσαι, στην παλάμη του χεριού σου με μία μοναδική, σύγχρονη mobile εφαρμογή! Κάνε την εφαρμογή μας τον καθημερινό σας σύμμαχο στις ανάγκες της επιχείρησης σας!

Η επαναστατική online υπηρεσία που συνδυάζει την ενημέρωση, την εξοικονόμηση χρόνου και εξόδων . Η πρόσβαση όλων των δεδομένων επιτυγχάνεται από οποιοδήποτε σημείο και από όλες τις συσκευές (Smartphone, Tablet, Laptop).

Η νέα γενιά του Office4you CLOUD έρχεται και δίνει τις λύσεις που χρειάζεσαι για την επιχείρηση σου!

Μήπως ήρθε η ώρα για ένα νέο ξεκίνημα στη λογιστική υποστήριξη της επιχείρησης σας; Στο Office4you έχουμε εξειδικευτεί στις ανάγκες της επιχείρησης και έχουμε αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα λογιστικών , φορολογικών , ελεγκτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών που θα σας υποστηρίξει για να αντιμετωπίσετε κάθε ανάγκη της επιχείρησης σας.

 

Εμείς θα αναλάβουμε την πλήρη υποστήριξη της επιχείρησης σας καθώς και κάθε επιχειρηματικού σας σχεδίου μετέπειτα.Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε να αφοσιωθείτε στην επιχείρηση σας!

Με εκτίμηση,
Μπεκίρη Πηνελόπη, Λογιστής – Φοροτεχνικός Α΄Τάξης , Business Coach

 

 

Παροχή υπηρεσιών που ανταποκρίνονται όχι μόνο στις ανάγκες του σήμερα, αλλά και σε μελλοντικές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
06 Μαρ

Φορολογικές δηλώσεις 2024: Πότε ξεκινούν – Ποιοι θα δουν φορολοεαφρύνσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
27 Φεβ

Οι Φορολογικές αλλαγές στη Βραχυχρόνια μίσθωση για το 2024. Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
19 Οκτ

Πρόγραμμα επιχειρηματικότητας ηλικίας 30-55 ετών της ΔΥΠΑ – ΟΑΕΔ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ