03 Μαΐ
Διάφορα
Εδώ βρίσκεται το κόκκινο λιβάδι με τις παπαρούνες που βγάζουν όλοι φωτογραφίες!

Εδώ βρίσκεται το κόκκινο λιβάδι με τις παπαρούνες που βγάζουν όλοι φωτογραφίες!

Tι πιο ωραίο από το να πηγαίνεις εκδρομή και να βρίσκεις αυτό το κόκκινο λιβάδι γεμάτο παπαρούνες μπροστά σου; Τίποτα φυσικά, ειδικά αν είσαι λάτρης της φύσης και των λουλουδιών!

Αν η άνοιξη είναι η αγαπημένη σου εποχή, τότε ακόμα καλύτερα! Φρόντισε να πάρεις μαζί σου το κινητό ή τη φωτογραφική για να να βγάλεις την πιο ανοιξιάτικη φωτογραφία για το Instagram σου!

Photos from Sarafis Sotiris

Σίγουρα θα σκέφτηκες ότι βρίσκεται κάπου στο βουνό ή κάπου που έχει δάσος. Αυτό το κόκκινο λιβάδι, βρίσκεται λίγο έξω από τη Καλλονή και συγκεκριμένα στην Αχλαδερή.

Πασίγνωστο πλέον το χωράφι με τις παπαρούνες ,δεκάδες επισκέπτες κάθε μέρα, φωτογραφίζονται στο «μαγικό» κόκκινο τοπίο της Λεσβιακής υπαίθρου!
Και η αλήθεια είναι ότι την άνοιξη είναι απίστευτα τα μέρη που μπορείς να πας! Θα δεις τοπία που δεν θα πιστεύεις ότι βρίσκονται κάπου στη Λέσβο!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η συγκεκριμένη περιοχή κοκκίνισε από τις παπαρούνες και δεν είναι λίγοι που επισκέπτονται το συγκεκριμένο μέρος για να το θαυμάσουν και να τραβήξουν τις ανάλογες φωτογραφίες.

Μερικά Posts που κυκλοφορούν αυτές τις ημέρες στα Social Media:

Τι λες θα πας αυτό το Σαββατοκύριακο για να χαζέψεις το κόκκινο λιβάδι;

 

Παροχή υπηρεσιών που ανταποκρίνονται όχι μόνο στις ανάγκες του σήμερα, αλλά και σε μελλοντικές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
06 Μαρ

Φορολογικές δηλώσεις 2024: Πότε ξεκινούν – Ποιοι θα δουν φορολοεαφρύνσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
27 Φεβ

Οι Φορολογικές αλλαγές στη Βραχυχρόνια μίσθωση για το 2024. Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
19 Οκτ

Πρόγραμμα επιχειρηματικότητας ηλικίας 30-55 ετών της ΔΥΠΑ – ΟΑΕΔ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική απορρήτου.