24 Απρ
Ανάπτυξη
4 ασφαλιστικές αποζημιώνουν με €2.240.000 ξενοδοχειακή μονάδα

4 ασφαλιστικές αποζημιώνουν με €2.240.000 ξενοδοχειακή μονάδα

Ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου η καταβολή αποζημίωσης ύψους €2.240.000 σε ξενοδοχειακή μονάδα του ομίλου ΤΕΑΒ Α.Ε., η οποία είχε υποστεί σοβαρή ζημία από τις πλημμύρες που έπληξαν την Κρήτη τον περασμένο Νοέμβριο.

Στο ασφαλιστικό σχήμα, με ηγέτιδα την INTERAMERICAN (30%), συμμετείχαν οι εταιρίες ERGO (30%), GROUPAMA (20%) και ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική (20%).

Συγκεκριμένα στις 10.11.2020, το νερό κατέκλυσε τους υπόγειους χώρους της ξενοδοχειακής μονάδας στη Χερσόνησο Ηρακλείου, προκαλώντας ανεπανόρθωτη ζημία στις ηλεκτρολογικές και μηχανολογικές εγκαταστάσεις, καθώς και στο μεγαλύτερο τμήμα του συνολικού ξενοδοχειακού εξοπλισμού.

Και οι τέσσερις ασφαλιστικές εταιρίες βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της διοίκησης της ΤΕΑΒ Α.Ε. και στις 31.03.2021, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα για τα δεδομένα της πανδημίας, αλλά και για τη σοβαρότητα της ζημίας, οι συνασφαλίστριες εταιρίες INTERAMERICAN, ERGO, GROUPAMA και ΕΥΡΩΠΗ ολοκλήρωσαν την καταβολή της αποζημίωσης ύψους €2.240.000.

Το ποσό αυτό θα επιτρέψει την άμεση αποκατάσταση των ζημιών και την απρόσκοπτη επαναλειτουργία της ξενοδοχειακής μονάδας, αποδεικνύοντας έτσι τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η ιδιωτική ασφάλιση στην απρόσκοπτη συνέχιση της επιχειρηματικότητας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες της ιδιωτικής ασφάλισης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ 2251034460 ή στο info@office4you.gr.

 

Πηγή: privateinsurance.gr

Παροχή υπηρεσιών που ανταποκρίνονται όχι μόνο στις ανάγκες του σήμερα, αλλά και σε μελλοντικές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
11 Σεπ

Νεό Πρόγραμμα LEADER για Επιχειρήσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
02 Μαΐ

Φωτοβολταϊκά στη στέγη: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Ποιοι δικαιούνται επιδότηση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
24 Μαρ

«Σπίτι μου»: Χαμηλότοκα στεγαστικά δάνεια σε νέους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ