Είπαν οι
πελάτες μας
Υπέροχο γραφείο και υπάλληλοι με υψηλού επιπέδου επιστημονική κατάρτηση. Βέλτιστης ποιότητας υπηρεσίες με λογικές τιμές. Η κυρία Πηνελόπη Μπεκίρη είναι πολύ ευχάριστη και πάντα δίλπα στους πελάτες της, πρόθυμη να συζητήσει μαζί τους τηλεφωνικώς ή κλέινοντας άμεσα ραντεβού για οτιδήποτε ζήτημα μπορεί να τους απασχολεί. Πάντα ενημερημένη και με άμεση ανταπόκριση. Η καλύτερη εξυπηρέτηση που είχα ποτέ, και την συστήνω ανεπιφύλακτα!
Αλατζάς Ευάγγελος
Τoπογράφος | Μηχανικός ΕΜΠ
Άριστα καταρτισμένοι επαγγελματίες, άψογη εξυπηρέτηση σε οποιοδήποτε πακέτο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Σύγχρονος κ ευχάριστος χώρος σε κεντρικό σημείο της πόλης με εύκολο πάρκινγκ.
Μελίνα Κακλαμάνη
Αρχιτέκτονας
Είμαστε χρόνια πελάτες και συνεργάτες σας και απολύτως ευχαριστημένοι. Πλέον ο λογιστής είναι ο πιο πολύτιμος συνεργάτης, και αυτός είναι ο λόγος που συνεργαζόμαστε με το Office4you. Από τα πρώτα στάδια ήταν πάντα δίπλα μας, αποδεσμέυοντάς μας από το χάος της γραφειοκρατείας και αναλαμβάνοντας όλες τις οικονομοτεχνικές μελέτες, ήταν δίπλα μας σε κάθε στάδιο της ανάπτυξής μας με τις καλύτερες συμβουλές. Ευχαριστούμε πολύ.
Σωμαράκης Χριστόφορος
Fagi.gr
Η άψογη συνεργασία μου με το Office4you ξεκίνησε πριν 3 χρόνια και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Μου παρέχουν πλήρη λογιστική και φοροτεχνική κάλυψη με συνέπεια και υπευθυνότητα. Υπάρχει διαρκής ενημέρωση για επιδοτήσεις και συμβουλευτική υποστήριξη για την πορεία της εταιρείας μου. Το σημαντικότερο όμως είναι η αίσθηση σιγουριάς και ασφάλειας που νιώθω ότι η επιχείρηση μου βρίσκεται σε σωστά χέρια.
Εμμανουήλ Μαλακός
Ηλεκτρονικός Μηχανικός | Controlfield
Δεν υπάρχει σημαντικότερη υποστήριξη μιας επιχείρησης από την λογιστική και φοροτεχνική διαχείριση της. Γνωρίζω προσωπικά όλα τα στελέχη της εταιρείας Office4you και είμαι στην ευχάριστη θέση να απολαμβάνω στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία τα οφέλη που προσφέρει το επίπεδο εμπειρίας, υπευθυνότητας και τεχνογνωσίας τους. Η σχέση εμπιστοσύνης και σιγουριάς με το Office4you μου επιτρέπει να δίνομαι ολόψυχα στην επιχείρηση μου .
Γκαγκούλης Αχιλλέας
Sun and sea Hotel
Είμαστε δίπλα σας και προσπαθούμε να συμβάλουμε στο να είναι υγιής και αποδοτική η εταιρεία σας.
Οι ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Διαρκής παρακολούθηση της οικονομικής πορείας της επιχείρησης, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες της και έγκαιρη πληροφόρηση για το ύψος των φόρων, των εργατικών εισφορών αλλά και των λοιπών υποχρεώσεων προς το κράτος, ώστε να μπορεί η επιχείρηση έγκαιρα να προγραμματίζει τη ρευστότητά της αλλά να κάνει και διορθωτικές κινήσεις.

Είμαστε καινοτόμοι στον τρόπο που ενημερώνουμε τα βιβλία σας καθώς και στη πληροφόρηση και υποστήριξη που σας παρέχουμε.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική απορρήτου.