Office4you
Είμαστε συνεχώς
δίπλα σας
Μπεκίρη Πηνελόπη
Ο Τρόπος δουλειάς μας διαφοροποιεί από τους άλλους γιατί πέρα από τη λογιστική στήριξη παρέχουμε και συμβουλευτική υποστήριξη στους πελάτες έχοντας μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία σε οικονομικά θέματα.
ΜΠΕΚΙΡΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Η Πηνελόπη Μπεκίρη είναι πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου του τμήματος Οικονομικών Περιφερειακής Ανάπτυξης. Κατέχει άδεια λογιστή- φοροτεχνικού Ά τάξης. Είναι μέλος του Οικονομικού επιμελητηρίου Ελλάδος και της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο έχοντας την επίβλεψη μεγάλων εταιρειών, καθώς και την καθοδήγηση μικρών επιχειρήσεων. Έχει παρακολουθήσει και συνεχίζει να παρακολουθεί συνεχώς σεμινάρια για την επιμόρφωσή της, ώστε να είναι σε θέση να προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση στους πελάτες, ανάλογα με την ιδιαιτερότητα του καθενός.
ΕΡΓΑΣΙΑ
Από το 2006 εργάστηκε ως λογιστής-οικονομολόγος σε διάφορες εταιρείες. Το 2008 δημιουργεί το πρώτο της γραφείο στη Μυτιλήνη και τον Μάρτιο του 2013 μεταφέρεται στην Ελ. Βενιζέλου 21, ιδρύοντας το Office4you και αλλάζοντας στα δεδομένα στον χώρο.
ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
Το 2010 μετά το διαγωνισμό της Τράπεζας Ελλάδος απέκτησε την άδεια Ασφαλιστικού Συμβούλου όπου και ειδικεύεται στον τομέα ασφάλισης εξειδικευμένων προϊόντων, προσφέροντάς σας οποιαδήποτε μορφή ασφάλισης επιθυμείτε, για οποιοδήποτε προϊόν και με το καλύτερο δυνατό κόστος. Στοχεύουμε στην κάλυψη κάθε ξεχωριστής Ατομικής ή Ομαδικής ασφαλιστικής ανάγκης των πελατών της και προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, με ολοκληρωμένα και ευέλικτα προγράμματα Ασφαλίσεων Ζωής και Ασφαλίσεων Περιουσίας.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Επίσης εργάζονται στην επιχείρησή μας τέσσερις ακόμη συνεργάτες, βοηθοί λογιστές πτυχιούχοι ΑΕΙ και ΤΕΙ οικονομικών σχολών και πληροφορικής.
Η φιλοδοξία μας είναι να συνεχίσουμε να είμαστε χρήσιμοι στους επιχειρηματίες πελάτες μας για πολλά ακόμα χρόνια, βοηθώντας τους να ενδυναμώσουν και να μεγαλώσουν τις επιχειρήσεις τους, ενώ ταυτόχρονα να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον κάθε απλό φορολογούμενο που χρειάζεται τη συνδρομή μας.
Λίγα λόγια για το
γραφείο μας
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

To Office4you ιδρύθηκε το 2013 με στόχο την παροχή Λογιστικών, Φορολογικών, Επιχειρηματικών, Συμβουλευτικών υπηρεσιών καθώς και Ασφαλιστικών Προϊόντων που θα ανταποκρίνονται όχι μόνο στις ανάγκες του σήμερα, αλλά και σε μελλοντικές.

Σε ένα συνεχώς εναλλασσόμενο φορολογικό και οικονομικό περιβάλλον, τo Office4you πιστό στις αρχές που έθεσε από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της, προσφέρει αξιόπιστες, καινοτόμες και αποτελεσματικές υπηρεσίες που διαμορφώνουν και προσφέρουν μια πραγματικότητα με όραμα για τους πελάτες της.

Μία πραγματικότητα χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις, άγνοια για τις εξελίξεις και ανησυχία για το επόμενο επιχειρηματικό βήμα. Όλα αυτά, μέσα από ένα ειλικρινές, φιλικό και απόλυτα ξεκάθαρο πλαίσιο συνεργασίας, που όχι απλά επιτρέπει, αλλά προτρέπει τους πελάτες να απαιτήσουν ακόμη περισσότερα από τo Office4you. Και αυτό το επιδιώκεις μόνο όταν είσαι σίγουρος πως πράγματι μπορείς να προσφέρεις αυτά που υπόσχεσαι. To Office4you μπορεί και το αποδεικνύει καθημερινά μέσα από τις πραγματικά επιτυχημένες συνεργασίες της με μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, ιδιώτες αλλά και φορείς.

Η ΜΕΘΟΔΟΣ & Η ΛΥΣΗ

Με ταχύτητα, αμεσότητα, αξιοπιστία, εχεμύθεια και κυρίως σεβασμό στο αντικείμενο που υπηρετεί, τo Office4you σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να μετατρέψει τις υψηλού επιπέδου χρηματοοικονομικές υπηρεσίες που προσφέρει, σε μία πρωτόγνωρη και εξατομικευμένη εμπειρία για κάθε της πελάτη. Μια εμπειρία που του επιτρέπει να επικεντρωθεί απερίσπαστος στο αντικείμενο που δραστηριοποιείται, απαλλαγμένος από άγχη λογιστικής διαχείρισης και φορολογικούς προβληματισμούς. Το ίδιο μπορεί να κάνει και για εσάς, μέσα από:

Το έμπειρο και πιστοποιημένα καταρτισμένο, ανθρώπινο δυναμικό της.
1
Την ταχύτατη και αξιόπιστη πληροφόρηση για τις εξελίξεις του κλάδου σας.
2
Την άμεση, έγκυρη και αποτελεσματική διευθέτηση των ζητημάτων σας.
3
Την ανθρώπινη αντιμετώπιση και το πραγματικό ενδιαφέρον για τις ανάγκες σας.
4
Στo Office4you πιστεύουμε πως δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Υπάρχουν δρόμοι που ακόμη δεν έχετε ανακαλύψει. Εμείς τους έχουμε και σας καλούμε να περπατήσετε δίπλα μας. Γιατί εμείς… σας υπολογίζουμε!
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Η εταιρεία μας ανταποκρίνεται.

Οι επιχειρήσεις που επιλέγουν την εταιρεία μας βασίζονται στις εξιδανικευμένες και ενημερωμένες συμβουλές μας καθώς και στην γρήγορη ανταπόκρισή μας σε κάθε τους πρόβλημα ή ανησυχία . Παρέχουμε το σύνολο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών ( Λογιστικές, Φορολογικές, Οικονομικές , Επιχειρηματικές ) σε ιδιώτες, μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις καθώς και σε άλλους φορείς.

Μέσα από σκληρή δουλειά, έχουμε κερδίσει το σεβασμό των επιχειρηματικών και οικονομικών κοινοτήτων. Αυτός ο σεβασμός απεικονίζει τα διαφορετικά ταλέντα μας, την αφοσίωση και την ικανότητα μας να ανταποκριθούμε γρήγορα σε κάθε σας πρόβλημα.

Είμαστε συνεχώς δίπλα στον πελάτη

Συνδυάζοντας την εμπειρία μας και τις γνώσεις μας, την εμπειρία και την ενέργεια του προσωπικού μας, κάθε πελάτης λαμβάνει στενή προσωπική και επαγγελματική προσοχή. Εκπροσωπούμε τον κάθε πελάτη μας στο σκέλος που αφορά την δουλειά μας, με μία εξουσιοδότηση λύνουμε όλα τα προβλήματα τους γρήγορα και με αυστηρή επαγγελματικότητα .
Τα υψηλά μας πρότυπα, εξυπηρέτηση και εξειδικευμένο προσωπικό επιτυγχάνουν τις εξαιρετικές επιδόσεις μας. Μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι κάθε πελάτης εξυπηρετείται από την εμπειρία ολόκληρης της εταιρείας μας.

Θέτουμε υψηλά πρότυπα εξυπηρέτησης

Μια εταιρεία γίνεται γνωστή από την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει. Η Φήμη της εταιρείας μας αντανακλά τα υψηλά πρότυπα που απαιτούμε από τους εαυτούς μας.
Πρωταρχικός μας στόχος ως αξιόπιστος σύμβουλος πρέπει να παρέχουμε διορατικές συμβουλές για να επιτρέπουν στους πελάτες μας να λαμβάνουν συνειδητές χρηματοοικονομικές αποφάσεις. Δεν δεχόμαστε τίποτα λιγότερο από τον εαυτό μας και αυτό είναι που σας παραδίδουμε.
Πιστεύουμε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να εξελίσσουμε τους εαυτούς μας συνεχώς με επαγγελματική βελτίωση των φορολογικών γνώσεων, εργατικών γνώσεων, τεχνικών γνώσεων, οικονομικών καθώς και να προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας σε κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Είμαστε εδώ για
να σας βοηθήσουμε
Βασιλική Τσίκα
Φοροτεχνικός
Υπεύθυνη Εργατικών
Δήμητρα Μεϊμαρόγλου
Φοροτεχνικός
Υπεύθυνη Απλογραφικών Βιβλίων
Χριστίνα Διαμαντοπούλου
Φορολογικός σύμβουλος
Υπεύθυνη Γραμματείας
Βασιλική Κουτσκουδή
Υπάλληλος Μάρκετινγκ
Υπεύθυνη στην προβολή, προώθηση και ανάπτυξη επιχείρησης.
Ελευθερία Μαλλιαρού
Γραμματειακή Υποστήριξη
Γραμματειακή υποστήριξη & εξωτερικές εργασίες.
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική απορρήτου.