• ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΠΕΚΙΡΗ

Πηνελόπη Μπεκίρη

Η Πηνελόπη Μπεκίρη, πτυχιούχος Παντείου Πανεπιστημίου του τμήματος Οικονομικών Περιφερειακής Ανάπτυξης από το 2006 εργάστηκε ως λογιστής-οικονομολόγος σε διάφορες εταιρείες και κατέχει σήμερα άδεια λογιστή Α' Τάξης. Το 2008 ιδρύει γραφείο-ατομική επιχείρηση στη Μυτιλήνη κάτω από την ομπρέλα ενός από τα μεγαλύτερα λογιστικά γραφεία του τόπου μας και τον Μάρτιο 2013 μεταφέρθηκε στην Ελ Βενιζέλου 21 ιδρύοντας το OFFICE4YOU αλλάζοντας τα δεδομένα στον χώρο. Έχει παρακολουθήσει πλήθος ενημερωτικών σεμιναρίων και ημερίδων πάνω σε θέματα εργατικών, συλλογικών συμβάσεων, φορολογικών θεμάτων, ελεγκτικής, διεθνών λογιστικών προτύπων, μετασχηματισμών επιχειρήσεων. Το 2010 μετά το διαγωνισμό της Τράπεζας Ελλάδος απέκτησε την άδεια Ασφαλιστικού Συμβούλου όπου και ειδικεύεται στον τομέα ασφάλισης εξειδικευμένων προϊόντων, προσφέροντάς σας οποιαδήποτε μορφή ασφάλισης επιθυμείτε, για οποιοδήποτε προϊόν και με το καλύτερο δυνατό κόστος. Το Μάρτιο του 2013 ήρθε η συνεργασία με την ΑΧΑ Ασφαλιστική που πρόκειται για εταιρία με εμπνευσμένο όραμα, ισχυρές αξίες, τεχνογνωσία και εμπειρία που στοχεύει στην κάλυψη κάθε ξεχωριστής Ατομικής ή Ομαδικής ασφαλιστικής ανάγκης των πελατών της και προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, με ολοκληρωμένα και ευέλικτα προγράμματα Ασφαλίσεων Ζωής και Ασφαλίσεων Περιουσίας.

Επίσης εργάζονται στην επιχείρησή μας τρείς ακόμη συνεργάτες, βοηθοί λογιστές πτυχιούχοι ΑΕΙ και ΤΕΙ οικονομικών σχολών. Η φιλοδοξία μας είναι να συνεχίσουμε να είμαστε χρήσιμοι στους επιχειρηματίες πελάτες μας για πολλά ακόμα χρόνια, βοηθώντας τους να ενδυναμώσουν και να μεγαλώσουν τις επιχειρήσεις τους, ενώ ταυτόχρονα να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον κάθε απλό φορολογούμενο που χρειάζεται τη συνδρομή μας.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

To OFFICE4YOU είναι ένα Λογιστικό-Ασφαλιστικό γραφείο παρέχει αξιόπιστες υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ανταποκρινόμενο στις διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών μας. Η ύπαρξη, η επιβίωση και η προσαρμογή των επιχειρήσεων στα νέα οικονομικά δεδομένα, φαντάζει όλο και πιο δύσκολη και αποτελεί πλέον το μεγαλύτερο τους πρόβλημα. Σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον, είναι πλέον πολύ δύσκολο να καταφέρει μια επιχείρηση να χαράξει μία πορεία, η οποία θα είναι ξεκάθαρη και σίγουρη για τα επόμενα έτη.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Ο Τρόπος δουλείας μας διαφοροποιεί από τους άλλους γιατί περά από τη λογιστική υποστήριξη παρέχουμε και συμβουλευτική υποστήριξη στους πελάτες έχοντας μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία σε οικονομικά θέματα. Είμαστε Δίπλα σας και προσπαθούμε να συμβάλουμε στο να είναι υγιείς και αποδοτική η εταιρεία σας. Διαρκής παρακολούθηση της οικονομικής πορείας της επιχείρησης, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες της και έγκαιρη πληροφόρηση για το ύψος των φόρων, των εργατικών εισφορών αλλά και των λοιπών υποχρεώσεων προς το κράτος, ώστε να μπορεί η επιχείρηση έγκαιρα να προγραμματίζει τη ρευστότητά της αλλά να κάνει και διορθωτικές κινήσεις.
Είμαστε καινοτόμοι στον τρόπο που ενημερώνουμε τα βιβλία σας καθώς και στη πληροφόρηση και υποστήριξη που σας παρέχουμε.