28 Οκτ
Ανάπτυξη
Κατασκευή e-shop: Γιατί είναι απαραίτητη για την επιχείρησή σας;

Κατασκευή e-shop: Γιατί είναι απαραίτητη για την επιχείρησή σας;

Σκέφτεστε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας στον online κόσμο, δημιουργώντας το δικό σας e-shop;

Προχωρώντας στην κατασκευή e-shop, εισέρχεστε σε μία νέα και άκρως δυναμική αγορά, προσεγγίζοντας μία σαφώς μεγαλύτερη μερίδα του καταναλωτικού κοινού και αυξάνοντας εντυπωσιακά τα κέρδη σας. Εάν ακόμη διστάζετε να σχεδιάσετε το δικό σας ψηφιακό κατάστημα, συγκεντρώσαμε 5 επιχειρήματα που θα σας διώξουν κάθε αμφιβολία!

1.    Κατασκευή e-shop: Η αγορά του μέλλοντος

Σήμερα, όλο και περισσότεροι Έλληνες – και ξένοι, φυσικά – καταναλωτές χρησιμοποιούν το διαδίκτυο, για να πραγματοποιήσουν έρευνα αγοράς, να συγκρίνουν τιμές και χαρακτηριστικά ή και να παραγγείλουν online προϊόντα. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι σε αρκετές περιπτώσεις επιχειρήσεων, τα ψηφιακά καταστήματα σημειώνουν μεγαλύτερες πωλήσεις σε σχέση με τα φυσικά καταστήματα, ενώ ένας διαρκώς αυξανόμενος αριθμός εμπορικών επιχειρήσεων δραστηριοποιείται αποκλειστικά online. Αναμφίβολα, λοιπόν, η online αγορά είναι η αγορά του μέλλοντος! Εσείς θα μείνετε εκτός;

2.    Προσέλκυση νέου κοινού

Δημιουργώντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για την επιχείρησή σας, εκτίθεστε σε μία καινούργια, πολυδιάστατη αγορά, με πληθώρα νέων ευκαιριών. Αφενός, προσεγγίζετε νέους πελάτες, οι οποίοι μπορούν να σας εντοπίσουν πιο εύκολα μέσω διαδικτύου. Αφετέρου, καταργείτε σημαντικούς περιορισμούς των φυσικών καταστημάτων, όπως το ωράριο ή τα γεωγραφικά όρια. Μην ξεχνάτε ότι ένα e-shop επιτρέπει τις αγορές 24/7 και εκμηδενίζει τις αποστάσεις – γι’ αυτό, άλλωστε, συχνά προτιμάται από τους καταναλωτές.

3.    Ελαχιστοποίηση κόστους

Ίσως πιστεύετε ότι η κατασκευή e-shop θα είναι ένα δαπανηρό εγχείρημα για την επιχείρησή σας, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ένα σύγχρονο online κατάστημα μπορεί να αποδειχθεί πολύ οικονομικότερο, για τρεις σημαντικούς λόγους. Πρώτον, μειώνει δραστικά τα διαφημιστικά κόστη. Προσφορές, εκπτώσεις, νέες συλλογές, διαγωνισμοί – βρίσκονται όλα εκεί! Δεύτερον, πολλαπλασιάζει τα κέρδη, λόγω της προσέλκυσης νέων καταναλωτικών ομάδων και των αυξημένων πωλήσεων, όπως αναφέραμε παραπάνω. Τέλος, η κατασκευή και συντήρησή του κοστίζει πολύ λιγότερο από τη δημιουργία και συντήρηση ενός καινούργιου φυσικού καταστήματος.

4.    Ικανοποίηση πελατών

Ένα μοντέρνο και λειτουργικό e-shop μπορεί να απογειώσει τα επίπεδα ικανοποίησης και εξυπηρέτησης της πελατείας σας. Μέσω ενός καλοσχεδιασμένου user journey, μπορείτε να προσφέρετε μία συναρπαστική εμπειρία στους επισκέπτες σας, μετατρέποντας την αγοραστική διαδικασία σε παιχνίδι! Ακόμη, διευκολύνετε τους πελάτες σας να βρουν αναλυτικές πληροφορίες για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, απλώς με μερικά clicks.

5.    Online προώθηση & ανάπτυξη

Σχεδιάζοντας ένα αποδοτικό e-shop για την επιχείρησή σας δεν επιτυγχάνετε μόνο αύξηση των πωλήσεων και, κατ’ επέκταση, των κερδών σας. Επιτυγχάνετε πολλά περισσότερα που έχουν ως αντίκτυπο την ενδυνάμωση του brand name σας. Εδραιώνετε την παρουσία σας στην digital αγορά και μεγιστοποιείτε την online προβολή σας, αποκτώντας μία ενεργή κοινότητα ακολούθων. Με άλλα λόγια, ενισχύετε το κύρος και την αξιοπιστία του ονόματός σας, αναπτύσσοντας δυναμικά την επιχείρησή σας.

Εν κατακλείδι, η κατασκευή e-shop αποτελεί μία κίνηση στρατηγικής σημασίας για την περαιτέρω επέκταση και κερδοφορία της επιχείρησής σας. Τολμήστε να εξερευνήσετε την ελκυστική αγορά του διαδικτύου, υλοποιώντας σταδιακά κάθε φιλοδοξία σας. Αναθέστε την κατασκευή του e-shop σας σε ειδικούς και αντιμετωπίστε τους ανταγωνιστές σας με το πιο ισχυρό μέσο της εποχής: την επιβλητική digital παρουσία σας!

 

πηγή: epixeiro.gr

Παροχή υπηρεσιών που ανταποκρίνονται όχι μόνο στις ανάγκες του σήμερα, αλλά και σε μελλοντικές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
06 Μαρ

Φορολογικές δηλώσεις 2024: Πότε ξεκινούν – Ποιοι θα δουν φορολοεαφρύνσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
27 Φεβ

Οι Φορολογικές αλλαγές στη Βραχυχρόνια μίσθωση για το 2024. Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
19 Οκτ

Πρόγραμμα επιχειρηματικότητας ηλικίας 30-55 ετών της ΔΥΠΑ – ΟΑΕΔ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ