28 Μαρ
Ανάπτυξη
Διαγωνισμός με σύμβαση 100.000 δολαρίων από την MetLife για επιχειρηματίες και Insurthech

Διαγωνισμός με σύμβαση 100.000 δολαρίων από την MetLife για επιχειρηματίες και Insurthech

Η MetLife ανακοίνωσε το “collab 3.0 EMEA”, μια παγκόσμια πλατφόρμα ανοιχτής καινοτομίας και καλεί επιχειρηματίες και Insurthech να μεγεθύνουν τις δραστηριότητές τους με τη MetLife, ενώ ταυτόχρονα επιχειρεί μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις καινοτομίας για την ασφάλιση σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Η εταιρία καλεί τους επιχειρηματίες και τους Insurthech να διαγωνιστούν για μία σύμβαση ύψους 100.000 δολαρίων ΗΠΑ στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για όλους τους τομείς της ασφαλιστικής αλυσίδας.

Στοχεύουμε, στο μετασχηματισμό της ασφαλιστικής βιομηχανίας και στον τρόπο που αλληλεπιδράμε με τους πελάτες μας – αλλά ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας- γιαυτό δημιουργούμε ένα ισχυρότερο οικοσύστημα για το μέλλον με τη συμμετοχή ασφαλιστικών εταιριών μέσω προγραμμάτων όπως το Collab , δήλωσε μεταξύ άλλων ο Zia Zaman, διευθύνων σύμβουλος της LumenLab και κύριος υπεύθυνος καινοτομίας της MetLife Asia.

Από τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό οι φιναλίστ θα προσκληθούν να συμμετάσχουν στο συνέδριο του Collab EMEA και Demo Day στο Λονδίνο στις 11-12 Ιουλίου 2018 για να παρουσιάσουν τις λύσεις τους όπου θα ανακοινωθεί ο τελικός νικητής.

Οι εφαρμογές για τον διαγωνισμό είναι ήδη ανοικτές στον ιστότοπο του Collab και θα κλείσουν στις 20 Απριλίου 2018.

Πηγή: https://www.asfalisinet.gr

Παροχή υπηρεσιών που ανταποκρίνονται όχι μόνο στις ανάγκες του σήμερα, αλλά και σε μελλοντικές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
06 Μαρ

Φορολογικές δηλώσεις 2024: Πότε ξεκινούν – Ποιοι θα δουν φορολοεαφρύνσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
27 Φεβ

Οι Φορολογικές αλλαγές στη Βραχυχρόνια μίσθωση για το 2024. Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
19 Οκτ

Πρόγραμμα επιχειρηματικότητας ηλικίας 30-55 ετών της ΔΥΠΑ – ΟΑΕΔ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ