22 Νοέ
Επιχειρήσεις
Black Friday: Τα «μυστικά» για την καλύτερη online έρευνα αγοράς

Black Friday: Τα «μυστικά» για την καλύτερη online έρευνα αγοράς

Η Black Friday έρχεται και ο «πυρετός» των προσφορών κορυφώνεται. Και καθώς μετράμε ημέρες μέχρι τη μεγάλη γιορτή των εκπτώσεων, είναι σημαντικό να κάνουμε μία καλή έρευνα αγοράς προκειμένου να ανακαλύψουμε τις καλύτερες προσφορές και να αποφύγουμε τις παγίδες. Πώς θα βγούμε κερδισμένοι και θα επωφεληθούμε από τις μεγάλες εκπτώσεις της ημέρας;

Το πιθανότερο είναι ότι ήδη θα έχετε παρακολουθήσει κάποιον από τους ειδικούς που έχουν επιστρατεύσει τα κανάλια ή θα έχετε διαβάσει τις λίστες με tips που κατακλύζουν κάθε σελίδα στο διαδίκτυο και τα social media. Σε κάθε περίπτωση, όλοι συμφωνούν ότι η έρευνα αγοράς πρέπει να είναι το πρώτο βήμα πριν βγείτε στο «κυνήγι» για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν. Έτσι, θα είστε πλήρως ενημερωμένοι και θα μπορείτε να κάνετε καλύτερες επιλογές. Τι πρέπει να προσέξετε όμως στην αναζήτησή σας;

Η καινοτόμος εφαρμογή που αξίζει να γνωρίσετε

Ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία που έχουν σήμερα στη διάθεσή τους οι καταναλωτές προς την κατεύθυνση αυτή είναι οι υπηρεσίες αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών, όπως είναι το BestPrice.gr, το οποίο μάλιστα δημιούργησε πρόσφατα έναν «έξυπνο» βοηθό για τους online shoppers που θέλουν να κερδίζουν χρόνο και χρήμα.

Ο λόγος για τον BestPrice Assistant, μια καινοτόμο εφαρμογή που είναι διαθέσιμη δωρεάν ως «browser extension» και βοηθά τον καταναλωτή να εντοπίζει παντού online τις καλύτερες τιμές από 1.800 ηλεκτρονικά καταστήματα.

Πώς θα ανακαλύψετε την καλύτερη τιμή;

Πώς λειτουργεί; Όταν ο χρήστης που έχει εγκαταστήσει το extension επισκέπτεται ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ή website, και ειδικότερα τη σελίδα του προϊόντος που τον ενδιαφέρει, ο BestPrice Assistant τον ενημερώνει άμεσα αν η τιμή που βλέπει είναι η καλύτερη της αγοράς. Στην περίπτωση που δεν είναι, τότε η εφαρμογή εμφανίζει αυτόματα στον browser την καλύτερη ή τις καλύτερες τιμές για το ίδιο προϊόν από το BestPrice.gr.

p1

 

Αν, μάλιστα, το ηλεκτρονικό κατάστημα που έχει επισκεφθεί ο χρήστης είναι ένα από τα περίπου 1.800 e-shops στην Ελλάδα που συνεργάζονται με το BestPrice.gr, ο Assistant τον ενημερώνει ταυτόχρονα για ευκαιρίες και προσφορές που είναι σε ισχύ στο συγκεκριμένο κατάστημα.

p2

 

 

Το «μυστικό» για να συγκρίνετε τιμές ακόμη και στα μεγαλύτερα e-shop

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τον BestPrice Assistant ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να συγκρίνει τιμές προϊόντων ακόμη και όταν επισκέπτεται τα μεγαλύτερα e-shop του εξωτερικού, όπως τα Amazon και Apple, ή όταν παρακολουθεί YouTube βίντεο με παρουσιάσεις και αξιολογήσεις προϊόντων.

p3

 

Λάβετε ειδοποιήσεις πτώσεων τιμών!

Και την ίδια ώρα, μπορεί να βλέπει και ο ίδιος άμεσα στον browser του τις αξιολογήσεις χρηστών ή ακόμη και να λαμβάνει ειδοποιήσεις για πτώσεις τιμών, προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια, σε κατηγορίες προϊόντων που τον ενδιαφέρουν.

To απόλυτο εργαλείο για να μην χάνετε καμία προσφορά

Για να μάθετε περισσότερα ή για να αποκτήσετε τον δικό σας BestPrice βοηθό για τις ηλεκτρονικές αγορές σας μπορείτε να επισκεφθείτε το https://www.bestprice.gr/assistant και από εκεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες για να εγκαταστήσετε το browser extension, που αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο για Mozilla Firefox και Google Chrome.

p4

 

Συνεπώς, αν θέλετε να αποφύγετε παγίδες της Black Friday ή αν είστε από τους online shoppers και αναζητάτε τις προσφορές και τις καλύτερες τιμές, αλλά δεν έχετε χρόνο για χάσιμο, τότε ο BestPrice Assistant είναι το απόλυτο εργαλείο για εσάς.

πηγή: Newsbomb.gr
Παροχή υπηρεσιών που ανταποκρίνονται όχι μόνο στις ανάγκες του σήμερα, αλλά και σε μελλοντικές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
06 Μαρ

Φορολογικές δηλώσεις 2024: Πότε ξεκινούν – Ποιοι θα δουν φορολοεαφρύνσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
27 Φεβ

Οι Φορολογικές αλλαγές στη Βραχυχρόνια μίσθωση για το 2024. Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
19 Οκτ

Πρόγραμμα επιχειρηματικότητας ηλικίας 30-55 ετών της ΔΥΠΑ – ΟΑΕΔ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ