06 Αυγ
Ανάπτυξη
21 εκατ. ευρώ για χρήση νέων τεχνολογιών για ενίσχυση της εξωτερικής ασφάλειας

21 εκατ. ευρώ για χρήση νέων τεχνολογιών για ενίσχυση της εξωτερικής ασφάλειας

Δράσεις για τη χρήση νέων τεχνολογιών με στόχο την ενίσχυση της εξωτερικής ασφάλειας προωθεί το πρόγραμμα με τίτλο Technologies to enhance border and external security.

Το πρόγραμμα αυτό, που εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα «Ορίζοντας 2020 – Κοινωνικές Προκλήσεις», έχει συνολικό προϋπολογισμό 21 εκατομμύρια ευρώ και προσφέρει 100% χρηματοδότηση για την υποστήριξη έργων στους τομείς της Ασφάλειας, Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης.

Ειδικότερα, ο γενικός στόχος της πρόσκλησης σχετίζεται με την Έρευνα & Ανάπτυξη και την καινοτομία αναφορικά με την εδραίωση κοινωνιών ανθεκτικών στις καταστροφές, την καταπολέμηση του εγκλήματος και της τρομοκρατίας, τη βελτίωση της ασφάλειας των συνόρων και της εξωτερικής ασφάλειας.

Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση εφόσον ανήκουν σε δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα. Μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις μπορούν επίσης να συμμετέχουν. Τέλος, το πρόγραμμα είναι ανοιχτό και σε μη Κερδοσκοπικούς ή μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς.

Μεταξύ των δημόσιων φορέων συμπεριλαμβάνονται οι Αρχές Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα Επιμελητήρια, η Κεντρική Κυβέρνηση και οι Κρατικοί Οργανισμοί και Επιχειρήσεις.

Το πρόγραμμα έχει προθεσμία υποβολής την 23/08/2018 και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σελίδα.

 

πηγή: epixeiro.gr

Παροχή υπηρεσιών που ανταποκρίνονται όχι μόνο στις ανάγκες του σήμερα, αλλά και σε μελλοντικές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
06 Μαρ

Φορολογικές δηλώσεις 2024: Πότε ξεκινούν – Ποιοι θα δουν φορολοεαφρύνσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
27 Φεβ

Οι Φορολογικές αλλαγές στη Βραχυχρόνια μίσθωση για το 2024. Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
19 Οκτ

Πρόγραμμα επιχειρηματικότητας ηλικίας 30-55 ετών της ΔΥΠΑ – ΟΑΕΔ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ